Φωτια Σχινοσ : Fwtia Ston Sxino Loytrakioy Ekkenw8hke Prolhptika To Alepoxwri / Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19.

Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Dyskolh Nyxta Sthn Korin8ia Megalh Fwtia Kaiei Akoma Sto Sxino Ekkenw8hkan Oikismoi Kahkan Tria Ktismata Binteo Ellada Iefimerida Gr
Dyskolh Nyxta Sthn Korin8ia Megalh Fwtia Kaiei Akoma Sto Sxino Ekkenw8hkan Oikismoi Kahkan Tria Ktismata Binteo Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή.

Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19.

Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από το βράδυ της τετάρτης 19/5 στον σχίνο κορινθίας. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου.

Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου.

Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Maxh Gia Na Te8ei Ypo Elegxo Eikones Korin8ia Ant1 News
Fwtia Sto Sxino Loytrakioy Maxh Gia Na Te8ei Ypo Elegxo Eikones Korin8ia Ant1 News from ant1media.azureedge.net
Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι.

Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από το βράδυ της τετάρτης 19/5 στον σχίνο κορινθίας. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι.

Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν .

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Fwtia Ston Sxino Maxh Gia Trith Mera Polles Kai Megales Oi Energes Esties Cnn Gr
Fwtia Ston Sxino Maxh Gia Trith Mera Polles Kai Megales Oi Energes Esties Cnn Gr from cdn.cnngreece.gr
Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή. Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από το βράδυ της τετάρτης 19/5 στον σχίνο κορινθίας. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή.

Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή.

Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου και η πυροσβεστική έδινε τιτάνια μάχη όλη νύχτα και τα ξημερώματα με τις φλόγες. Πέμπτη, 20 μαΐου 2021 18:19. Ισχυροί δυτικοί άνεμοι την προωθούν προς το αλεποχώρι. Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στην περιοχή σχίνο λουτρακίου. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Ανεξέλεγκτη καίει η φωτιά που ξεκίνησε από το βράδυ της τετάρτης 19/5 στον σχίνο κορινθίας.

Φωτια Σχινοσ : Fwtia Ston Sxino Loytrakioy Ekkenw8hke Prolhptika To Alepoxwri / Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο.. Μόλις 2 μήνες και 10 ημέρες μετά την φωτιά (29 ιουλίου 2021) η ραε έδωσε άδεια για αιολικό πάρκο στο. Θλιβερές εικόνες σε καθηλωτικό βίντεο από drone μετά την καταστροφή. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με φωτιά σχίνος κορινθίας. Περισσότεροι από έντεκα οικισμοί έχουν . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου.